Starbucks Rijksuniversiteit Groningen

opening starbucks RUGOp vrijdag 13 februari 2015 opende Starbucks, in samenwerking met Albron, een licensed store in de Universiteitsbibliotheek Groningen (UB), onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG).

In tegenstelling tot de bibliotheek is de Starbucks voor een ieder toegankelijk, uiteraard is deze Starbucks door haar omgeving druk bezocht door studenten en medewerkers van de universiteit.

Vanuit de winkel heb je prachtig uitzicht over het statige Academiegebouw, het hoofdgebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Geniet van een kopje koffie en maak gebruik van faciliteiten als gratis WiFi en stopcontacten.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur
Zaterdag & zondag van 10:00 tot 20:00 uur

Op feestdagen kan de locatie gesloten zijn door de sluiting van de universiteitsbibliotheek.

Locatie

Starbucks Rijksuniversiteit Groningen is te vinden aan de Broerstraat midden in het stadscentrum. Volg de borden naar de universiteitsbibliotheek of maak gebruik van je navigatie.

Let op! Deze winkel is niet bereikbaar met de auto. Het is mogelijk om te parkeren in de parkeergarage Ossenmarkt. Om de Starbucks te bereiken vanuit de parkeergarage steek je de Boteringbrug over, loop je rechtdoor over de Oude Boteringestraat en sla je rechtsaf voor de Open Universiteit (derde weg), de Starbucks zit aan je linkerhand.

Contact

De locatie is te bereiken via het e-mailadres starbucks8527@albron.nl.

Adres

Starbucks Groningen RUG
Universiteitsbibliotheek
Broerstraat 4
9712 CP Groningen

Reacties

reacties