Starbucks Rembrandtplein Amsterdam (The Bank)

Starbucks Rembrandtplein Amsterdam (The Bank) voorkant
Starbucks Rembrandtplein Amsterdam (The Bank) vooraanzicht

Starbucks Rembrandtplein Amsterdam, ook wel bekend als Starbucks The Bank is de eerste conceptwinkel van Starbucks op het vasteland van Europa, gevestigd in de kluis van een historische bank aan het Rembrandtplein.

De locatie is met haar 430 vierkante meter erg ruim, er zijn dan ook veel zitplaatsen in de winkel, er is een toilet (zonder code) en een assortiment wat breder is dan de andere Starbucks locaties in Amsterdam. Zo verkoopt deze locatie als enige in de binnenstand van Amsterdam Starbucks Reserve koffies aan een speciale koffiebar.

Starbucks Reserve Coffee

Starbucks is voortdurend op zoek naar de beste koffie, de inkopers van Starbucks reizen de wereld rond en vinden vaak bijzondere koffies op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, koffie waarmee ze niet kunnen wachten om naar huis te brengen en te delen. Voor deze unieke, small-lot koffie is Starbucks Reserve geïntroduceerd, een assortiment van de meest zeldzaamste en meest exotische Starbucks koffies.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 07:00 tot 23:00 uur
Vrijdag & zaterdag van 07:00 tot 0:00 uur
Zondag van 07:00 tot 23:00 uur

Bereikbaarheid

Het Rembrandtplein is bereikbaar met de tramlijnen 4, 9 en 14 en buslijnen 755 en 757. Parkeren kan op de nabijgelegen grachten en niet op het plein zelf.

Contact

Starbucks The Bank is bereikbaar op het telefoonnummer 020 – 528 77 55.

Adres

Starbucks The Bank Rembrandtplein Amsterdam
Utrechtsestraat 9
1017 VH Amsterdam

Starbucks Reserve koffiebar Starbucks The Bank Rembrandtplein

Reacties

reacties