Starbucks mokken

Populaire Starbucks mokken (Nederland, Rotterdam & Amsterdam)
Populaire Starbucks mokken (Nederland, Rotterdam & Amsterdam)

Ze zijn mateloos populair als souvenir, de welbekende Starbucks mokken en tumblers. Naast mokken met opdruk van steden en landen kent Starbucks ook mokken met unieke designs. En gebruik je de mok of tumbler, of zelfs een een exemplaar die je elders hebt gekocht, dan krijg je €0,30 korting op je drankje!

De collectie kan per locatie verschillen, er zijn items vast in het assortiment en er zijn items die elke promotie / seizoen vernieuwd worden. In de regel houden de Starbucks locaties uitverkoop na afloop van de zomer en kerst promotie, korting kan dan oplopen tot wel 50%.

Helaas biedt Starbucks Nederland haar mokken niet online aan, je zult hiervoor een bezoekje moeten brengen aan een Starbucks locatie bij jou in de buurt.

Prijzen variëren van €8,50 tot zo’n €12,50 voor een mok en van €8,50 tot zo’n €25,95 voor een tumbler. In de laatste categorie zit veel prijsverschil door de afwerking, hoe beter de materialsering van een tumbler, hoe langer je drankje warm blijft.

Reusable cup

Reusable cups
Reusable cups

Starbucks promoot het gebruik van eigen bekers om zo het milieu minder te belasten. Naast de hierboven genoemde mokken heeft Starbucks daarom ook de reusable cup geïntroduceerd. Deze herbruikbare beker heeft een middellange levensduur en wordt in de winkels verkocht voor slechts €1,50. En verlies je de deksel? Dan koop je een nieuwe deksel los voor €0,30. Ook met deze beker bespaar je €0,30 iedere keer dat je hem gebruikt, snel terug verdiend dus!

Reacties

reacties