Starbucks Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) Rotterdam

Op maandag 20 januari 2014 opende Starbucks partner Albron, haar eerste licensed store op het terrein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerder was Albron al verantwoordelijk voor de exploitatie van een We Proudly Serve Starbucks locatie op de EUR, deze winkel heeft echter eind 2013 plaats moeten maken voor de huidige locatie.

Starbucks Erasmus Universiteit Rotterdam is vrij toegankelijk voor bezoekers van buiten de Erasmus universiteit.

In de vestiging op de Erasmus universiteit is plaats voor zo’n 70 gasten, direct tegenover de Starbucks is een algemeen zitgedeelte met meer zitcapaciteit. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig voor het gebruik van een laptop, echter is voor het gebruik van WiFi een eduroam account (studenten netwerk) benodigd.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 8:00 tot 20:00 uur
Vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

In de weekenden en op feestdagen is de locatie gesloten. Ook in de zomer- en kerstvakantie is de locatie gesloten.

Locatie

Starbucks Erasmus Universiteit Rotterdam is te vinden in de Erasmus Food Plaza, gelegen aan de Erasmus Plaza (boulevard), gebruik onderstaande kaart om jezelf wegwijs te maken op de Erasmus Universiteit Rotterdam (klik voor volledige grootte). Vanuit metrostation Kralingse Zoom betreed je het campusterrein via ingang 4 boven het G-gebouw. Vanuit de parkeergarage onder de Erasmus Plaza is de signing van de Starbucks en de Erasmus Food Plaza direct te zien.

kaart starbucks erasmus universiteit rotterdam

Gratis parkeren Erasmus Universiteit Rotterdam

Tip! Vooralsnog is het mogelijk om gratis te parkeren in de buurt de Esch, volg hiervoor de borden naar Excelsior P4. Het is vanaf deze wijk zo’n 5 tot 10 minuten lopen naar de Starbucks.

Contact

De locatie is te bereiken via het e-mailadres starbucks8419@albron.nl.

Adres

Starbucks Erasmus Universiteit Rotterdam
Erasmus Food Plaza
Burg. Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Geschiedenis

De We Proudly Serve Starbucks locatie van foodservice organisatie Albron opende al op 7 mei 2012 haar deuren, in verband met de enorme populariteit, verbouwingen op de universiteit en de overeenkomst met Starbucks is men al binnen twee jaar overgegaan op de bouw van een volledige licensed store met groter assortiment en vloeroppervlakte.

De voormalige We Proudly Serve Starbucks locatie
De voormalige We Proudly Serve Starbucks locatie op de Erasmus Universiteit Rotterdam

Reacties

reacties