Starbucks Automaat (Starbucks On The Go)

Starbucks On The Go automaat
Starbucks On The Go automaat

Starbucks is druk bezig terrein te winnen en wil haar gasten ook buiten de eigen winkels kunnen bedienen, daarom is Starbucks is samenwerking met Selecta bezig met de uitrol van een hoogstaand zelfbedieningsconcept; Starbucks On The Go. De barista ben je zelf, de automaat doet het werk voor je.

Starbucks On The Go is voornamelijk te vinden in de kanalen petrol (tankstations), universiteiten, ziekenhuizen en in kantooromgevingen.

Shell is voornemens een groot deel van de koffieautomaten te vervangen door Starbucks automaten, hiernaast opereert Shell ook volledige Starbucks winkels langs de weg.

Product en kwaliteit

De keuze is beperkter dan in de winkels, het product nagenoegen hetzelfde. Je hebt de keuze uit de welbekende Fairtrade dark roast espressobonen of de medium roast Kenya. De automaat produceert espresso drankjes, thee, Chai Tea Latte en warme chocolademelk. De optie om een extra shot, vanille of caramel siroop toe te voegen is aanwezig. 

De kwaliteit van koffie uit de Starbucks On The Go automaten is beter dan vergelijkbare automaten doordat Starbucks enkel gebruik maakt van de beste Arabica bonen en verse melk. Hiernaast zijn Starbucks bonen en thee altijd duurzaam geteeld en verantwoord ingekocht.

Prijsstellingen zijn afhankelijk van de operator maar liggen over het gemiddelde lager dan in de Starbucks stores.

Reacties

reacties